Routebeschrijving

Te voet, te fiets en per openbaar vervoer (vanaf zuidkant van het IJ)
Ga naar Amsterdam Centraal Station.Neem aan de achterkant van het station de gratis pont richting ‘Buiksloterweg’. Deze brengt je in 5 minuten naar de andere kant van het IJ. Wanneer je aan de overkant bent, ga dan linksaf naar de A’DAM Toren. Na 100 meter passeer je een voetgangersbrug. Direct voorbij de brug, aan de voet van de toren, sla je rechtsaf in de richting van het Overhoeksplein. De ingang bevindt zich aan de achterzijde van de toren. Meld je bij de receptie, waarna je de lift neemt naar de 20e verdieping.

Per auto
Vanuit westelijke richting
Neem op de rijksweg A10 stadsroute S118 gevolgd door de Klaprozenweg, Ridderspoorweg en Asterweg richting de A’DAM Toren (zie Google Maps). Volg de tijdelijke borden richting de A’DAM Toren.Hierna kom je uit bij de noordkant van de A’DAM Toren en kun je parkeren bij het ondergrondse carpark gemarkeerd met
‘Welcome to the Pleasuredome’.

Vanuit oostelijke richting
Neem op de rijksweg A10 stadsroute S116 gevolgd door de Nieuwe Leeuwarderweg, Johan van Hasseltweg, Klaprozenweg, Ridderspoorweg en Asterweg richting de A’DAM Toren (zie Google Maps). Volg de tijdelijke borden richting de A’DAM Toren. Hierna kom je uit bij de noordkant van de A’DAM Toren en kun je parkeren bij het ondergrondse carpark gemarkeerd met ‘Welcome to the Pleasuredome’.

A’DAM Toren Carpark
Plaatsen zijn 24/7 beschikbaar voor €1,15 per 20 minuten (dagtarief is €44). Wil je een plek reserveren? Ga naar  www.adam-parking.com en reserveer direct.

Madam
A’DAM Toren – 20ste verdieping
Overhoeksplein 3
1031 KS Amsterdam

E info@madamamsterdam.nl
T +31(0)202376310